суботу, 9 травня 2020 р.

День Матері



День матері Україна традиційно відзначає у другу неділю травня.




Історія свята



Незважаючи на різні традиції святкування, у всіх країнах світу в цей день дякують матерям за виховання, любов, турботу і ласку.


 Діти радують своїх мам увагою та подарунками. В Україні на День матері прийнято дарувати мамам квіти, солодощі та подарунки. В цей день чоловік вітає не тільки свою матір, але і дружину, яка народила і виховала їхніх дітей.


 День матері – одне з найбільш зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, пожаліє і буде сильно любити, незважаючи ні на що. Найважливіші в цей день увага і щира подяка мамі за життя.



Оригінальний подарунок для мами "МАТУСИНІ КУПОНИ"

Останнім часом популярним подарунком на День матері стають "матусіни купони". Суть його полягає в тому, що ви робите вручну  чотити-п’ять паперових купонів. На кожному з них пишите, яку домашню роботу ви готові зробити замість мами. Наприклад, "винести сміття", "мити посуд", "прибирати в квартирі" або "купити хліб". Мама зможе "отоварити" купони в будь-який момент, навіть якщо ви не налаштовані допомагати їй.

Джерело: https://novyny.online.ua/797582/shcho-podaruvati-mami-v-den-materi-tsikavi-podarunki-svoyimi-rukami/

Варіанти подарунків на день Матері


Привітайте своїх мам !!!